Zomer en vakantie

Ook zo toe aan vakantie? Eventjes ertussenuit? Een andere omgeving en even geen verplichtingen? En juist als je dan tot rust komt dan krijg je vaak nieuwe inzichten om je leven anders in te richten en dingen te veranderen.

Weet je dat de meeste mensen in de kerstvakantie en in de zomervakantie besluiten om te gaan verhuizen? Voor mensen met een koopwoning betekent dat dus, dat ze na de zomervakantie maatregelen gaan treffen om hun huis te gaan verkopen. Mensen met jonge kinderen die in een starterswoning wonen, gaan vaak buiten het hoogseizoen met vakantie omdat de kinderen nog niet leerplichtig zijn. Als zij besluiten in hun vakantie om groter te gaan wonen (meer ruimte vanwege de kinderen), dan zullen zij in juli stappen gaan ondernemen om hun huis te gaan verkopen.

Dit betekent voor de groep starters op de woningmarkt dat het best slim is om eind juli en in augustus actief te zoeken naar die leuke starterswoning! Dus houd ook in deze maanden de woningsites in de gaten.

En als je zo gelukkig bent dat je in augustus een woning hebt weten te scoren, dan kan jezelf lekker in september genieten van je welverdiende vakantie. đŸ˜‰

Fijne zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *