Ik ben Jolanda Pieters en Amersfoort heeft mijn hart gestolen.
De oude gezellige historische binnenstad met de pleinen en de terrasjes, de aardige inwoners, de centrale ligging, de diversiteit van de woningbouw en het groene karakter. 

Amersfoort heeft eigenlijk alles wat nodig is om heerlijk te kunnen wonen en leven!

Als afdelingssecretaresse van de afdeling SBO van de Gemeente Amersfoort, was ik aan het einde van de vorige eeuw nauw betrokken bij de nieuwbouwplannen van de woningen in de wijk Vathorst. In 2009 ben ik, na een training voor makelaar, voor mijzelf begonnen.
Ik heb de woningmarkt en de inwoners nog beter leren kennen dankzij opdrachtgevers zoals de Alliantie, makelaars, particulieren, maar ook Stichting City Marketing Amersfoort en Domica Verhuurmakelaars Amersfoort.

Heb je vragen over wonen en verhuizen in Amersfoort? Overweeg je om te gaan wonen in de mooiste en gezelligste stad van midden Nederland? De stad waar de inwoners graag groots denken en waar toch een dorpse mentaliteit heerst?
Ik help je graag en informeer je bij een intake, geheel vrijblijvend over de mogelijkheden om een huis te kopen in de regio Amersfoort.

Tot ziens!

Jolanda Pieters