Huis kopen

Als je een huis gaat kopen, dan ontmoet je de makelaar van de verkopende partij. Deze behartigt de belangen van de verkoper. Wanneer je mij inschakelt, doe ik de aankoopbegeleiding voor jou, de kandidaat koper. Zo sta je sterker in je schoenen tegenover de verkopende partij bij de bezichtiging en kan je met veel meer kennis de onderhandeling in. Ook heb je meer kans dat jouw bod geaccepteerd wordt in de huidige overspannen markt en heb je altijd een vraagbaak en iemand die je ontzorgt bij het hele traject wat er na het accepteren van een bod nog volgt.

Waar begin je te zoeken naar een geschikte woning? Weet je niet precies waar je op moet letten tijdens een bezichtiging? Hoe is de bouwkundige staat van het huis? Weet je de juiste vragen te stellen? Vind je het lastig om een goed bod uit te brengen bij de onderhandeling? Hoe kan het dat je na een bod alweer achter het net vist?

Pirenzo wooncoach heeft het antwoord op al deze vragen!

Gedurende het gehele aankooptraject van je huis, ben ik je steun en toeverlaat. Door de jarenlange ervaring weet ik precies de juiste vragen te stellen om een strategie toe te passen om je nieuwe thuis te vinden.

Van de hypotheekverstrekker, de bezichtiging, de bouwkundige inspectie, de taxatie, de onderhandelingen, controle van de koopakte, de notaris, interieuradvies of verhuisdozen, ik regel het voor je! Zonder je wensen en belangen daarbij uit het oog te verliezen en … niet geheel onbelangrijk … zonder roze bril, want de wooncoach is niet emotioneel betrokken bij de woning, zodat het hoofd koel blijft en de voeten op de vloer.

Door te vragen en te luisteren, met kennis van de regionale markt, de doortastendheid, het bewandelen van de juiste wegen, het enorme netwerk en mijn jarenlange expertise kan het je veel geld, tijd en stress besparen als je Pirenzo wooncoach voor het gehele aankooptraject inschakelt!