Huis kopen onder de vraagprijs, het kan nog!

Ondanks dat de markt onrustig is en de woningen in gewilde wijken voor ver boven de vraagprijs weggaan is het nog mogelijk! Een woning net boven het middensegment aankopen in Amersfoort onder de vraagprijs!

In de gemeente Amersfoort op een locatie waar je blij van wordt, waar je ’s ochtends wakker wordt van het gefluit van de vogeltjes. Waar je in je auto stapt die op je eigen oprit staat (achter de auto van je partner). Waar je op de fiets springt en binnen 15 minuten op je favoriete terrasje in hartje Amersfoort zit. Waar alle voorzieningen, zoals sportclub, scholen en de Albert Heijn in de buurt zijn?

Als je zo’n woning wilt kopen, wat doe je dan? Hoofd koel houden, informatie verzamelen, een hele lange adem hebben (in dit geval) én Pirenzo wooncoach inschakelen. Niet alleen voor de onderhandeling, maar ook om genoemde punten te kunnen realiseren middels de begeleiding.

Dat inschakelen deden deze zeer sympathieke opdrachtgevers ook. (Voor de 2e keer zelfs.) En zo kwam het dat we een woning hebben aangekocht in mei 2017, voor ver onder de vraagprijs!

Wil jij ook een woning kopen in de regio Amersfoort? Ik help je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *