Zoeken naar een nieuwe woning

Heb je vragen over je (startende) zoektocht naar een nieuwe woning? Op zoek naar een jaren 30 woning, een 2 onder 1 kap woning of een gezellig appartement? Er zijn meerdere zoekmachines dan alleen Funda. Ik heb veel contacten met makelaars en ken zodoende meerdere kanalen om op zoek te gaan naar je nieuwe huis. Ook het aanbod wat nog niet direct online te vinden is! Funda is niet heilig, want Funda heeft alleen woningen van makelaars die zijn aangesloten bij NVM en VBO, grote organisaties met heel veel regels voor de verkopende makelaars.  

Tegenwoordig zijn er ook veel internetmakelaars. Voor relatief weinig geld kunnen verkopers hun huis via deze internetmakelaars verkopen. Een gelezen kans voor de woningzoeker zou je denken. Wel voor het vinden van een woning, maar aangezien de verkoper zelf de bezichtigingen doet, is het heel verstandig om aankoopbegeleiding mee te nemen als je zo’n woning gaat bezichtigen! Omdat de betrokkenheid van de internetmakelaar ontbreekt, moet de verkoper zelf het grootste deel regelen. Wees daarom dus extra op je hoede en laat je  wederom niet leiden door je emoties en het persoonlijke verhaal van de verkoper.

Ik help je om door de bomen het bos te zien, stevig in je schoenen te staan en om beslagen ten ijs te komen.  En als we dan een geschikte woning hebben gevonden, dan kan ik desgewenst meegaan bij de bezichtiging en je helpen met mijn expertise, betreffende eventuele gebreken, een waardebepaling en andere relevante informatie over de woning.

Wil je hulp bij de uitgebreide zoektocht naar je droomhuis? Pirenzo wooncoach is er voor jou!
Neem contact op voor een gratis intakegesprek zodat we alle mogelijkheden op een rijtje kunnen zetten.