Aankoop van een nieuwe woning

Zoek je aankoopbegeleiding? Iemand die voor jouw belangen als koper opkomt? De beste prijs weet uit te onderhandelen? Iemand die je alle zorgen uit handen neemt? Ik neem je mee in het hele traject van de aankoop van je droomwoning. Ik help jou als koper,  met het zoeken, vinden en kopen van een nieuwe woning  tot en met de verhuizing én bespaar je veel geld omdat ik het aller scherpste bod voor je onderhandel.

Een huis kopen in de huidige markt wordt steeds moeilijker met de schaarste van woningen. Wanneer je een bezichtiging doet zonder aankoopbegeleiding, een aankoopmakelaar of een andere professional die de belangen van de kopers behartigt, maak je minder kans om serieus genomen te worden door de verkopende partij.

De verkoopmakelaar en de verkoper moeten momenteel vaak een keuze maken uit meerdere kandidaat kopers die een bod doen op de woning. Steeds vaker komt een bemiddeling uiteindelijk niet tot stand omdat de financiering niet rond komt bij de bank. Dit is onder andere de reden dat de verkopende partij liever kiest voor serieuze kandidaten die een aankoopmakelaar of professionele begeleiding bij zich hebben.

De fullservice dienstverlening van Pirenzo wooncoach, begint waar je wilt, maar in principe nog voordat je op zoek gaat naar een andere woning, zodat tijdens de gesprekken duidelijk wordt waar je precies naar op zoek bent en we concreet een bezichtiging kunnen gaan doen bij je droomhuis. Via het grote netwerk, krijgen we soms woningen door, die nog niet op de markt zijn. Hierdoor ben je eerder op de hoogte en zul je minder snel achter het net vissen voor die veel te leuke woning.

De wooncoach gaat wat dienstverlening betreft verder dan aankoopmakelaar. De begeleiding is er gedurende het gehele traject en alle vragen kunnen ten alle tijden gesteld worden. Het belang van de opdrachtgever staat bovenaan. De fullservice dienstverlening is geheel onafhankelijk en pas na de verhuizing eindigt de overeenkomst. Ouderwetse dienstverlening in een nieuwe verpakking.

Voor deze expertise betaal je een vaste prijs, die we van te voren bespreken.

Ook deelopdrachten (bijvoorbeeld alleen aankoopbegeleiding tijdens een bezichtiging) zijn mogelijk tegen een overeengekomen tarief.