Aankoop nieuwe woning

Op zoek naar een professional die opkomt voor jouw belangen, als koper? Een aankoopbegeleider die de beste prijs voor je aankoop kan onderhandelen? Een coach die je alle zorgen uit handen neemt?

Ik help je met het zoeken, vinden en kopen van je nieuwe huis en neem  je mee in het hele traject van de aankoop. Full service dienstverlening, dat wil zeggen, ik  help je met het zoeken, vinden en kopen van je nieuwe huis tot en met de verhuizing. 

Meer informatie

Wooncoach adviesgesprek

Wil je je huidige woning gaan verkopen? Waar begin je? Wat is wijsheid in deze markt? Eerst op zoek naar een andere woning? Of toch eerst huidige woning verkopen? Welke makelaar past bij mij?

Bij deze vragen en meer kan de wooncoach je voorzien van nuttige tips en adviezen. Ik luister naar je verhaal en kan je helpen om een duidelijker beeld te krijgen welke weg je het beste in kan slaan in de actuele overspannen woningmarkt.

Meer informatie

Zoeken naar een nieuwe woning

Heb je vragen over je (startende) zoektocht naar een nieuwe woning? Op zoek naar een jaren 30 woning, een 2 onder 1 kap woning of een gezellig appartement? Pirenzo kent meerdere kanalen en heeft veel contacten met makelaars. Daardoor kent de wooncoach ook het aanbod wat nog niet direct online is! Funda is niet heilig, want …

Meer informatie