Bod uitbrengen

We gaan de uitdaging aan en een mooi bod (bij inschrijving) uitbrengen op een kant en klare woning!

Een fantastische tussenwoning in een super leuke wijk. Als de locatie goed is, dan kan de prijs omhoog. En ondanks dat de WOZ waarde meer dan een ton lager ligt, is de marktwaarde hoog en de belangstelling groot. De makelaar geeft aan dat hij het ook niet meer weet welke prijs hij aan een woning moet verbinden in de huidige markt. Ik antwoord dat ik hem begrijp en geef hem dan ook maar direct een compliment dat hij goed bezig is.

Mijn opdrachtgevers zijn net zo enthousiast over de woning, als al die andere kandidaten die met ons de woning bezichtigen. En eerlijk is eerlijk, ik vind de woning ook een plaatje.
Maar…  laten we ons gek maken door de meneer met Amsterdams accent op zijn dure handgemaakte Santoni loafers? Of door de oudere dame die de makelaar de vraag stelt of de keuken en de uitbouw in hetzelfde jaar zijn geplaatst? Nee toch?

Wij gaan in ieder geval de uitdaging aan en een bod uitbrengen. Het zal zeker niet het hoogste bod worden, maar vast en zeker wel het meest originele bod.

Keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *